13.07.2017

Ponting zmagal na dveh natečajih v dveh dneh

V samo dveh dneh je na dveh različnih natečajih za dva peš mosta, zmaga pripadla Pontingu.

Prvi, most za pešce in kolesarje preko Krke pri Irči vasi, bo zgrajen kot natezni trak z razponom 125 m, širino 4.00 m in debelino konstrukcije le 42 cm.

Drugi, nadhod ˝Mavrica˝ za pešce in kolesarje v Žalcu, bo ukrivljena jeklena konstrukcija obešena na poševnem loku z razponom 44 m.

17.06.2017

Otvoritev novega peš mostu v Gdansku

17. junija so v Gdansku svečano odprli nov dvižni most za pešce preko reke Motławe. Most povezuje staro mestno jedro z otokom Ołowianka, kjer se nahaja poljska filharmonija, večje javno parkirišče ter več turističnih in športnorekreacijskih kapacitet.

Opomnik:
Ponting je novembra 2012 zmagal s projektom na mednarodnem natečaju, projekti so bili izdelani v letih 2015 in 2016, gradnja mostu pa je trajala več ali manj 1 leto.

24.05.2017

Prvi dvig novega dvižnega mostu za pešce v Gdansku na Poljskem

Povsem brez težav so danes v Gdansku izvedli prvi dvig prekladne konstrukcije novega dvižnega peš mostu do otoka Ołowianka v samem centru Gdanska. Gradnja mostu je že skoraj zaključena, otvoritev, ko bo most tudi uradno predan v funkcijo, pa je predvidena za 19. junij.

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletne strani in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo.
S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov.
Več o uporabi piškotkov.
POTRJUJEM, DA SEM SEZNANJEN